Tjocka vinterkläder kan vara farligt vid krock!

Tjocka vinterkläder kan vara farligt vid krock!. 
Tjocka, bylsiga vinterkläder kan äventyra barnens säkerhet vid en krock, det visar en undersökning som Folksam har gjort. Kombinationen tjocka vinterkläderna och bilbälten som inte sitter åt ordentligt kan få förödande konsekvenser. .

Guider och tips Tjocka, bylsiga vinterkläder kan äventyra barnens säkerhet vid en krock, det visar en undersökning som Folksam har gjort. Kombinationen tjocka vinterkläderna och bilbälten som inte sitter åt ordentligt kan få förödande konsekvenser.


Peugeot Rifter - skapad för vardagens äventyr. 
Nya Peugeot Rifter är skapad för så väl storstaden som skog och mark. Det här är en Peugeot som är byggd för vardagens äventyr. .

Nya Peugeot Rifter

Nyheter Nya Peugeot Rifter är skapad för så väl storstaden som skog och mark. Det här är en Peugeot som är byggd för vardagens äventyr.


Nya Volvo V60 möter det moderna familjelivets behov. 
Idag lanserades nya Volvo V60. Här kan du se filmen och intervjuerna med personerna bakom helt nya Volvo V60. .

Nya Volvo V60 - ny tjänstebilsfavorit?

Nyheter Idag lanserades nya Volvo V60. Här kan du se filmen och intervjuerna med personerna bakom helt nya Volvo V60.


Helt nya Kia Ceed 2018

Nyheter På plats i München för att få en första titt på helt nya Kia Ceed som är Kias mest sålda bilmodell. Under 2017 registrerades inte mindre än 5 781 bilar och vi är nyfikna på succén.


TEST - Kia Stinger V6 GT

Biltester Kia Stinger är en landsvägskryssare som erbjuder både prestanda och komfort och som gör resan till jobbet lite roligare.


BMW lanserar en helt ny X4. 
Helt nya BMW X4 utmärker sig med individualitet, dynamik och innovation i stora doser. Nya X4 har blivit större fått förbättrade köregenskaper och toppmodernt förarsystem..

Helt nya BMW X4

Nyheter Helt nya BMW X4 utmärker sig med individualitet, dynamik och innovation i stora doser. Nya X4 har blivit större fått förbättrade köregenskaper och toppmodernt förarsystem.


Iskörning med tuffingen Volkswagen T-Roc. 
Nya Volkswagen T-Roc är en tuff kompaktsuv med attityd och oanade utrymmen. Ett mycket kallt Arvidsjaur bjöd T-Roc på utmanande iskörning. Fixade den lilla tuffingen biffen?.

Test - Volkswagen T-Roc

Biltester Nya Volkswagen T-Roc är en tuff kompaktsuv med attityd och oanade utrymmen. Ett mycket kallt Arvidsjaur bjöd T-Roc på utmanande iskörning. Fixade den lilla tuffingen biffen?


Allt fler väljer laddbara bilar. 
Trenden är tydlig och allt fler väljer laddbara bilar. Vilken elbil respektive plug-in hybrid tror du har sålt mest?.

31 procent fler laddbara bilar

Nyheter Trenden är tydlig och allt fler väljer laddbara bilar. Vilken elbil respektive plug-in hybrid tror du har sålt mest?


Nu är det slut med rattsurfandet. 
Den 1 februari träder den nya mobillagen i kraft. Tydligare regler ska få slut på rattsurfandet. Har du koll på vad som gäller? .

Nya mobillagen 2018 ska få slut på rattsurfandet

Nyheter Den 1 februari träder den nya mobillagen i kraft. Tydligare regler ska få slut på rattsurfandet. Har du koll på vad som gäller?