Dela med dina vänner och kollegor

Provkörning av nya Renault Alaskan

Yrkesbilen Renault Alaskan är en kraftfull och robust pickup som kan ta sig an krävande terräng på ett riktigt bra sätt. Här kör vi på tighta skogsvägar, vadar i vatten och utmanar tjock lervälling.


Test Nissan Navara Trek-1° en smart och robust pickup

Yrkesbilen Nissan Navara Trek-1° är en extrautrustad specialversion av Navara Double Cab med högsta utrustningsnivån Tekna. Grus, sand, landsväg eller snö? Spelar inte så stor roll. Läs våra intryck här.


Test Isuzu D-Max - en äkta pickup byggd för att brukas!

Yrkesbilen Isuzu D-Max är en äkta pickup byggd för att brukas, där Isuzu som arbetsredskap står i fokus. Nya Isuzu D-Max har genomgått en rad förändring både exteriört och interiört och bjuder nu på flera smarta lösningar. En arbetskamrat att lita på!


Nissan Navara Trek-1° - Special Edition!

Yrkesbilen Nissan Navara Trek-1° är en specialversion av den populära pickisen baserad på Double Cab och topputrustade Tekna-versionen. Utrustningsnivån är hög med flera praktiska funktioner och en mängd smarta hjälpsystem, som gör den till en perfekt arbetskamrat.


Världens första helt eldrivna tunga lastbil snart hos kund!. 
I september förra året visade Mercedes-Benz upp Urban eTruck, en eldriven tung lastbil för distributionskörning. Nu kommer en mindre serie av 25-tons bilen sättas i produktion och Mercedes tunga el-lastbil kommer finnas på test hos kunder redan 2017..

Världens första helt eldrivna tunga lastbil snart hos kund!

Yrkesbilen I september förra året visade Mercedes-Benz upp Urban eTruck, en eldriven tung lastbil för distributionskörning. Nu kommer en mindre serie av 25-tons bilen sättas i produktion och Mercedes tunga el-lastbil kommer finnas på test hos kunder redan 2017.


Nya Renault Kangoo Z.E transportbilen med längst räckvidd på ren el!. 
Nya Renault Kangoo Z.E kommer med ny motor och nytt batteri som ökar elbilens räckvidd från 170 km till 270 km och är den transportbil som har längst räckvidd på el..

50% längre räckvidd för nya Renault Kangoo Z.E

Yrkesbilen Nya Renault Kangoo Z.E kommer med ny motor och nytt batteri som ökar elbilens räckvidd från 170 km till 270 km och är den transportbil som har längst räckvidd på el.


Mercedes Concept X-Klass. 
Efter mycket hemlighetsmakeri har Mercedes visat sin nya konceptbil för framtidens premium pick-uper, Concept X-klass.

Mercedes Concept X-Klass

Yrkesbilen Efter mycket hemlighetsmakeri har Mercedes visat sin nya konceptbil för framtidens premium pick-uper, Concept X-klass


Kraftfull arbetskamrat med personbilskänsla. 
L200 är en lika bra arbetskamrat som familjebil. Interiören är ombonad med personbilskänsla. Dieslemotorn är starkare än tidigare utan att belasta miljön. Lika stabil i skogen som på vägen oavsett bar backe eller snö och is. .

Kraftfull arbetskamrat med personbilskänsla

Yrkesbilen L200 är en lika bra arbetskamrat som familjebil. Interiören är ombonad med personbilskänsla. Dieslemotorn är starkare än tidigare utan att belasta miljön. Lika stabil i skogen som på vägen oavsett bar backe eller snö och is.


Mercedes Sprinter får 5,5-tons totalvikt och starkare motorer. 
Sprinter är Mercedes rymligaste transportbil och nu får den högre maxlast och nya starkare motorer men är ändå lika enkel, snål och smidig att köra som en personbil..

Mercedes Sprinter får 5,5-tons totalvikt och starkare motorer

Yrkesbilen Sprinter är Mercedes rymligaste transportbil och nu får den högre maxlast och nya starkare motorer men är ändå lika enkel, snål och smidig att köra som en personbil.