ANNONS:

ANNONS:

Dela med dina vänner och kollegor

Test Nissan Navara Trek-1° en smart och robust pickup

Yrkesbilen Nissan Navara Trek-1° är en extrautrustad specialversion av Navara Double Cab med högsta utrustningsnivån Tekna. Grus, sand, landsväg eller snö? Spelar inte så stor roll. Läs våra intryck här.


Test Isuzu D-Max - en äkta pickup byggd för att brukas!

Yrkesbilen Isuzu D-Max är en äkta pickup byggd för att brukas, där Isuzu som arbetsredskap står i fokus. Nya Isuzu D-Max har genomgått en rad förändring både exteriört och interiört och bjuder nu på flera smarta lösningar. En arbetskamrat att lita på!


Nissan Navara Trek-1° - Special Edition!

Yrkesbilen Nissan Navara Trek-1° är en specialversion av den populära pickisen baserad på Double Cab och topputrustade Tekna-versionen. Utrustningsnivån är hög med flera praktiska funktioner och en mängd smarta hjälpsystem, som gör den till en perfekt arbetskamrat.


Citroën Jumpy - ett mobilt kontor!

Yrkesbilen Citroën Jumpy har flera smarta lösningar för att skapa en optimal arbetsmiljö. Jumpy som finns både som skåpbil och dubbelhytt har en trevlig interiör och bra åkkomfort, bra ljudisolering, hög förarposition och en mängd förvaringsfack.


Nya Renault Kangoo Z.E transportbilen med längst räckvidd på ren el!. 
Nya Renault Kangoo Z.E kommer med ny motor och nytt batteri som ökar elbilens räckvidd från 170 km till 270 km och är den transportbil som har längst räckvidd på el..

50% längre räckvidd för nya Renault Kangoo Z.E

Yrkesbilen Nya Renault Kangoo Z.E kommer med ny motor och nytt batteri som ökar elbilens räckvidd från 170 km till 270 km och är den transportbil som har längst räckvidd på el.


Mercedes Concept X-Klass. 
Efter mycket hemlighetsmakeri har Mercedes visat sin nya konceptbil för framtidens premium pick-uper, Concept X-klass.

Mercedes Concept X-Klass

Yrkesbilen Efter mycket hemlighetsmakeri har Mercedes visat sin nya konceptbil för framtidens premium pick-uper, Concept X-klass


Kraftfull arbetskamrat med personbilskänsla. 
L200 är en lika bra arbetskamrat som familjebil. Interiören är ombonad med personbilskänsla. Dieslemotorn är starkare än tidigare utan att belasta miljön. Lika stabil i skogen som på vägen oavsett bar backe eller snö och is. .

Kraftfull arbetskamrat med personbilskänsla

Yrkesbilen L200 är en lika bra arbetskamrat som familjebil. Interiören är ombonad med personbilskänsla. Dieslemotorn är starkare än tidigare utan att belasta miljön. Lika stabil i skogen som på vägen oavsett bar backe eller snö och is.


Mercedes Sprinter får 5,5-tons totalvikt och starkare motorer. 
Sprinter är Mercedes rymligaste transportbil och nu får den högre maxlast och nya starkare motorer men är ändå lika enkel, snål och smidig att köra som en personbil..

Mercedes Sprinter får 5,5-tons totalvikt och starkare motorer

Yrkesbilen Sprinter är Mercedes rymligaste transportbil och nu får den högre maxlast och nya starkare motorer men är ändå lika enkel, snål och smidig att köra som en personbil.


Nya Peugeot Traveller - helt ny MPV med upp till nio sittplatser. 
Peugeot breddar märkets personbilsprogram ytterligare med nya MPVn Peugeot Traveller som visas upp på bilsalongen i Genènve i början av mars. Nio sittplatser och förbrukningssiffror som ska sätta nytt rekord i klassen. .

Nya Peugeot Traveller - helt ny MPV med upp till nio sittplatser

Yrkesbilen Peugeot breddar märkets personbilsprogram ytterligare med nya MPVn Peugeot Traveller som visas upp på bilsalongen i Genènve i början av mars. Nio sittplatser och förbrukningssiffror som ska sätta nytt rekord i klassen.


Nyheter

Biltester

ANNONS:

Miljö och teknik

Guider och tips