ANNONS:

ANNONS:

Förartipset

Test - Nya Jeep Compass en kompromisslös SUV

Test - Så bra är nya Jeep Compass on and off road!. 
Jeep Compass är en sofistikerad amerikan med bra väghållning, god komfort och många säkerhetsfunktioner. En stark utmanare i det extremt populära och växande segmentet kompaktsuvar. .

Biltester Jeep Compass är en sofistikerad amerikan med bra väghållning, god komfort och många säkerhetsfunktioner. En stark utmanare i det extremt populära och växande segmentet kompaktsuvar.


Nya Nissan Qashqai får facelift och bättre köregenskaper!. 
Tjänstebilen var på plats vid testkörningen av Nya Nissan Qashqai som har fått tuffare utseende, ny interiör med hög detaljfinish, bättre köregenskaper, mer direkt styrning och fler nya tekniska funktioner som gör bilkörningen både tryggare och säkrare..

Nya Nissan Qashqai tuffare och bättre köregenskaper

Biltester Tjänstebilen var på plats vid testkörningen av Nya Nissan Qashqai som har fått tuffare utseende, ny interiör med hög detaljfinish, bättre köregenskaper, mer direkt styrning och fler nya tekniska funktioner som gör bilkörningen både tryggare och säkrare.


Test - Renault Captur får facelift och blir snyggare och säkrare. 
Tjänstebil behöver inte alltid betyda stor bil. Nya Captur är en liten bil med stora möjligheter och låga kostnader. Vi var på plats i Köpenhamn för testkörningen av Renault Captur..

Test nya Renault Captur - snyggare och säkrare!

Biltester Tjänstebil behöver inte alltid betyda stor bil. Nya Captur är en liten bil med stora möjligheter och låga kostnader. Vi var på plats i Köpenhamn för testkörningen av Renault Captur.


Kia Stonic - en helt ny crossover i ett mycket populärt segment!. 
Kia lanserar en ny crossover i det populära småsuvsegmentet. En bil som ska vara rolig att köra, med de senaste förarassistanssystemen och som kan personifieras efter smak och tycke..

Ny spännande minisuv från Kia!

Nyheter Kia lanserar en ny crossover i det populära småsuvsegmentet. En bil som ska vara rolig att köra, med de senaste förarassistanssystemen och som kan personifieras efter smak och tycke.


Med tjänstebilen på semester - vad gäller?. 
Tjänstebilen på semestern? Vad gäller för dig och din bil? Har du rätt försäkring? Undvik att förmånsbeskattas i onödan och se till att även ditt lösöre i bilen är försäkrat. .

Med tjänstebilen på semester - vad gäller?

Guider och tips Tjänstebilen på semestern? Vad gäller för dig och din bil? Har du rätt försäkring? Undvik att förmånsbeskattas i onödan och se till att även ditt lösöre i bilen är försäkrat.


Därför får du Förartipset. 
Förartipset är ett fullmatat nyhetsbrev som är till för dig som kör bil i tjänsten och som vill vara först med det senaste inom tjänstebilssektorn. .

Därför får du Förartipset

Om Tjänstebilen se Förartipset är ett fullmatat nyhetsbrev som är till för dig som kör bil i tjänsten och som vill vara först med det senaste inom tjänstebilssektorn.


Nyheter

Biltester

ANNONS:

Miljö och teknik

Guider och tips