Biltester

Publicerad 2017-01-01

Vi testar bilar som är aktuella för dig som tjänstebilsförare.

Dela med dina vänner och kollegor

Test Volvo XC60 - säkraste bilen!

Biltester Volvo XC60 är en helt ny bil. Många har hyllat den och tidigare modell blev en succé. Hur bra är nya XC60? Vi har synat den i sömmarna. Levde den upp till våra förväntningar?


Test Mercedes X-Klass - pickisarnas Rolls Roys

Biltester Mercedes X-Klass höjer ribban bland pickisarna. Med en kombination av pickisens klassiska fördelar, robust konstruktion och lyxig interiör tar man pickupen till nästa nivå. Men hur är den att köra?


Test - BMW 630d xDrive Gran Turismo

Biltester Nya BMW 6-serien bjuder på generösa utrymmen, tidlös elegans och körglädje. Kan denna sedan utmana på tjänstebilsmarknaden? Vad talar för och emot?


Test - Renault Koleos - Hur bra är den?

Biltester Renault Koleos är en tuff och smidig SUV med överraskande bra fyrhjulsdrift. Vi testade den både på landsväg och i terräng. Hur är komforten och köregenskaperna? Höll Koleos måttet?


MINI Cooper S E Countryman ALL4 är ingen subtil britt. 
MINIs nya Plug-in Hybrid är ingen subtil britt med ”afternoon tea-känsla”, snarare en tuff och robust bil som verkligen tar för sig och sticker ut. Levde MINIn upp till våra förväntningar?.

Test MINI Cooper S E Countryman ALL4

Biltester MINIs nya Plug-in Hybrid är ingen subtil britt med ”afternoon tea-känsla”, snarare en tuff och robust bil som verkligen tar för sig och sticker ut. Levde MINIn upp till våra förväntningar?


Provkörning - Subaru XV lika vass på bana som i terrängen!. 
En Subaru är som en schweizisk armékniv, multifunktionell och säker. Här testkör vi Subaru XV både på bana och i terrängen. Så här upplevde vi helt nya XV. .

Provkörning av nya Subaru XV

Biltester En Subaru är som en schweizisk armékniv, multifunktionell och säker. Här testkör vi Subaru XV både på bana och i terrängen. Så här upplevde vi helt nya XV.


Provkörning Volkswagen Polo -  större och tuffare!. 
Provkörningen av nya Volkswagen Polo överraskade oss. Liten men tuff har blivit stor på alla sätt och vis. .

Nya Volkswagen Polo - liten har blivit stor

Biltester Provkörningen av nya Volkswagen Polo överraskade oss. Liten men tuff har blivit stor på alla sätt och vis.


Kia Niro - Sveriges just nu billigaste Plug-in Hybrid. 
Kia Niro Plug-in Hybrid är en smidig crossover med en räckvidd på enbart el upp till 58 km. Uppfyller den nya Plug-in hybriden våra behov och kan vi klara vardagspendlingen på ren el?.

Provkörning Kia Niro Plug-in Hybrid

Biltester Kia Niro Plug-in Hybrid är en smidig crossover med en räckvidd på enbart el upp till 58 km. Uppfyller den nya Plug-in hybriden våra behov och kan vi klara vardagspendlingen på ren el?


Provkörning BMW 530d xDrive - något jag inte glömmer!. 
När nya BMW 5-serien lanserades stannade världen upp i en sekund. Vad är det som gör den så spektakulär? Efter en vecka tillsammans med 530d xDrive så har iallafall jag min uppfattning klar. .

BMW 530d xDrive - kärlek vid andra ögonkastet!

Biltester När nya BMW 5-serien lanserades stannade världen upp i en sekund. Vad är det som gör den så spektakulär? Efter en vecka tillsammans med 530d xDrive så har iallafall jag min uppfattning klar.