ANNONS:

ANNONS:

Biltester

Publicerad 2017-01-01

Vi testar bilar som är aktuella för dig som tjänstebilsförare.

Dela med dina vänner och kollegor

Test Volkswagen Arteon

Biltester Volkswagen Arteon är perfekt för dig som vill ha en femdörrars fastback som är djärv och snygg och har riktigt generösa utrymmen. Dessutom tror vi att det är en bil med hållbart värde.


Test MINI Cooper S E Countryman ALL4

Biltester MINIs nya Plug-in Hybrid är ingen subtil britt med ”afternoon tea-känsla”, snarare en tuff och robust bil som verkligen tar för sig och sticker ut. Levde MINIn upp till våra förväntningar?


Provkörning av nya Subaru XV

Biltester En Subaru är som en schweizisk armékniv, multifunktionell och säker. Här testkör vi Subaru XV både på bana och i terrängen. Så här upplevde vi helt nya XV.


Nya Volkswagen Polo - liten har blivit stor

Biltester Provkörningen av nya Volkswagen Polo överraskade oss. Liten men tuff har blivit stor på alla sätt och vis.


Kia Niro - Sveriges just nu billigaste Plug-in Hybrid. 
Kia Niro Plug-in Hybrid är en smidig crossover med en räckvidd på enbart el upp till 58 km. Uppfyller den nya Plug-in hybriden våra behov och kan vi klara vardagspendlingen på ren el?.

Provkörning Kia Niro Plug-in Hybrid

Biltester Kia Niro Plug-in Hybrid är en smidig crossover med en räckvidd på enbart el upp till 58 km. Uppfyller den nya Plug-in hybriden våra behov och kan vi klara vardagspendlingen på ren el?


Nya Kia Optima SW PHEV överraskar med räckvidden. 
Kia Optima SW Plug-In Hybrid är en mycket trevlig familjekombi med bra köregenskaper, generösa utrymmen och klassledande räckvidd. En intressant testvecka där Optiman fick bekänna färg..

KIA ljuger inte!

Biltester Kia Optima SW Plug-In Hybrid är en mycket trevlig familjekombi med bra köregenskaper, generösa utrymmen och klassledande räckvidd. En intressant testvecka där Optiman fick bekänna färg.


Opel Insignia imponerande utrymmen och komfort!. 
Nya Opel Insignia är verkligen en helt ny bil. Snygg design, generösa utrymmen för både passagerare och bagage och en mycket trevlig interiör. .

Opel Insignia en het tjänstebilsutmanare!

Biltester Nya Opel Insignia är verkligen en helt ny bil. Snygg design, generösa utrymmen för både passagerare och bagage och en mycket trevlig interiör.


Vad är det som gör Peugeot 3008 GT så speciell?. 
Hur bra är egentligen Peugeot 3008? När man hör att den blivit vald till årets bil 2017 så ökar såklart förväntningarna på bilen och vad den har att erbjuda. Så här upplevde vi succén..

Test - Peugeot 3008 årets bil 2017

Biltester Hur bra är egentligen Peugeot 3008? När man hör att den blivit vald till årets bil 2017 så ökar såklart förväntningarna på bilen och vad den har att erbjuda. Så här upplevde vi succén.


Nissan X-trail - en trevlig och robust bil för aktiv livsstil!. 
Nissan X-trail är en trevlig och prisvärd 7-sitsig crossover för dig som vill ha en bil som klarar av lite tuffare terräng, utan att den kostar skjortan. .

Nissan X-trail - en bil för den aktiva familjen!

Biltester Nissan X-trail är en trevlig och prisvärd 7-sitsig crossover för dig som vill ha en bil som klarar av lite tuffare terräng, utan att den kostar skjortan.