ANNONS:

ANNONS:

Biltester

Publicerad 2017-01-01

Vi testar bilar som är aktuella för dig som tjänstebilsförare.

Dela med dina vänner och kollegor

Nissan X-trail - en bil för den aktiva familjen!

Biltester Nissan X-trail är en trevlig och prisvärd 7-sitsig crossover för dig som vill ha en bil som klarar av lite tuffare terräng, utan att den kostar skjortan.


Fiat Tipo - en rymlig och funktionell familjebil

Biltester Fiat Tipo kombi är en rymlig och funktionell familjebil i golfklassen. Här finns det gott om utrymme för både förare, passagerare och bagage.


Test - Nya Jeep Compass en kompromisslös SUV

Biltester Jeep Compass är en sofistikerad amerikan med bra väghållning, god komfort och många säkerhetsfunktioner. En stark utmanare i det extremt populära och växande segmentet kompaktsuvar.


Nya Nissan Qashqai tuffare och bättre köregenskaper

Biltester Tjänstebilen var på plats vid testkörningen av Nya Nissan Qashqai som har fått tuffare utseende, ny interiör med hög detaljfinish, bättre köregenskaper, mer direkt styrning och fler nya tekniska funktioner som gör bilkörningen både tryggare och säkrare.


Test Alfa Romeo Giulia - kompromisslös design och prestanda!. 
Säker, snygg och stilren! Alfa Romeo Giulia är en sportig bil med attityd och köregenskaper som verkligen sticker ut, dessutom högsta betyg i säkerhet i Euro NCAP..

Test Alfa Romeo Giulia - 100% körglädje!

Biltester Säker, snygg och stilren! Alfa Romeo Giulia är en sportig bil med attityd och köregenskaper som verkligen sticker ut, dessutom högsta betyg i säkerhet i Euro NCAP.


Test - Nya BMW 520d innovativ teknik och kraftfull uppsyn.. 
Nya BMW 520d har blivit större, starkare och snålare. Inga jättestora skillnader men ändå en helt ny bil med helt nya motorer. Snabb och sportig eller komfortabel och kompetent? Vad tror du?.

Test - Nya BMW 520d större, starkare och snålare!

Biltester Nya BMW 520d har blivit större, starkare och snålare. Inga jättestora skillnader men ändå en helt ny bil med helt nya motorer. Snabb och sportig eller komfortabel och kompetent? Vad tror du?


Test Range Rover Evoque en citychic SUV med terrängegenskaper. 
Range Rover Evoque är en kaxig SUV i mellanklassegmentet. Den är riktigt skön att köra och har bra köregenskaper. Vi har testat femdörrarsmodellen och cabrioleten och båda är unika i sitt slag..

Test Range Rover Evoque en SUV i flera skepnader

Biltester Range Rover Evoque är en kaxig SUV i mellanklassegmentet. Den är riktigt skön att köra och har bra köregenskaper. Vi har testat femdörrarsmodellen och cabrioleten och båda är unika i sitt slag.


Test Audi Q5 - sätter ny standard för SUV i mellanklassen. 
Under en vecka med blandad väderlek ömsom regn ömsom snö testade vi nya Audi Q5 under väldigt varierande men typiska svenska förhållanden. Motsvarade tysken våra förväntningar?.

Test Audi Q5 imponerande prestanda och väghållning

Biltester Under en vecka med blandad väderlek ömsom regn ömsom snö testade vi nya Audi Q5 under väldigt varierande men typiska svenska förhållanden. Motsvarade tysken våra förväntningar?


Test Citroên Grand C4 Picasso - en MPV med det lilla extra!. 
Nya Citroên Grand C4 är en smart och flexibel MPV för den som söker det där lilla extra. Goda utrymmen och riktigt bra körkomfort! Vi säger bara Très bon!.

Test Citroên Grand C4 Picasso - en flexibel MPV!

Biltester Nya Citroên Grand C4 är en smart och flexibel MPV för den som söker det där lilla extra. Goda utrymmen och riktigt bra körkomfort! Vi säger bara Très bon!


Nyheter

Biltester

ANNONS:

Miljö och teknik

Guider och tips