ANNONS:

ANNONS:

Biltester

Publicerad 2017-01-01

Vi testar bilar som är aktuella för dig som tjänstebilsförare.

Dela med dina vänner och kollegor

Test nya Renault Captur - snyggare och säkrare!

Biltester Tjänstebil behöver inte alltid betyda stor bil. Nya Captur är en liten bil med stora möjligheter och låga kostnader. Vi var på plats i Köpenhamn för testkörningen av Renault Captur.


Test Alfa Romeo Giulia - 100% körglädje!

Biltester Säker, snygg och stilren! Alfa Romeo Giulia är en sportig bil med attityd och köregenskaper som verkligen sticker ut, dessutom högsta betyg i säkerhet i Euro NCAP.


Test Range Rover Evoque en SUV i flera skepnader

Biltester Range Rover Evoque är en kaxig SUV i mellanklassegmentet. Den är riktigt skön att köra och har bra köregenskaper. Vi har testat femdörrarsmodellen och cabrioleten och båda är unika i sitt slag.


Test - Nya BMW 520d större, starkare och snålare!

Biltester Nya BMW 520d har blivit större, starkare och snålare. Inga jättestora skillnader men ändå en helt ny bil med helt nya motorer. Snabb och sportig eller komfortabel och kompetent? Vad tror du?


Test Citroên Grand C4 Picasso - en MPV med det lilla extra!. 
Nya Citroên Grand C4 är en smart och flexibel MPV för den som söker det där lilla extra. Goda utrymmen och riktigt bra körkomfort! Vi säger bara Très bon!.

Test Citroên Grand C4 Picasso - en flexibel MPV!

Biltester Nya Citroên Grand C4 är en smart och flexibel MPV för den som söker det där lilla extra. Goda utrymmen och riktigt bra körkomfort! Vi säger bara Très bon!


Land Rover Discovery 5 imponerande teknik och tuff i terrängen!. 
Vi har testat nya Land Rover Discovery 5 som är utformad för att passa lika bra i stadsmiljö som i tuffare terräng med imponerande teknik - luta dig tillbaka och låt bilen göra jobbet..

Land Rover Discovery 5 imponerar i terrängen!

Biltester Vi har testat nya Land Rover Discovery 5 som är utformad för att passa lika bra i stadsmiljö som i tuffare terräng med imponerande teknik - luta dig tillbaka och låt bilen göra jobbet.


Test SKODA KODIAQ - en smart och anpassningsbar SUV!. 
Nya Skoda Kodiaq är precis som björnen från Alaska smart och anpassningsbar. En SUV med generösa utrymmen och flera smarta och praktiska förvaringslösningar. En mycket trevlig bil till ett mycket rimligt pris..

Test SKODA KODIAQ - en smart och anpassningsbar SUV!

Biltester Nya Skoda Kodiaq är precis som björnen från Alaska smart och anpassningsbar. En SUV med generösa utrymmen och flera smarta och praktiska förvaringslösningar. En mycket trevlig bil till ett mycket rimligt pris.


Test - Volvo V90 D4 - en lite lyxigare herrgårdsvagn!. 
Volvo V90 har fina utrymmen, mycket trevlig komfort och ligger i topp när det gäller säkerhet, men hur är köregenskaperna och hittade vi körglädjen? Så här upplevde vi Volvo V90 D4 med fyrhjulsdrift..

Volvo V90 D4 - en lite lyxigare herrgårdsvagn!

Biltester Volvo V90 har fina utrymmen, mycket trevlig komfort och ligger i topp när det gäller säkerhet, men hur är köregenskaperna och hittade vi körglädjen? Så här upplevde vi Volvo V90 D4 med fyrhjulsdrift.


Test Land Rover Discovery Sport - snygg & smidig SUV. 
Land Rover Discovery Sport är en smidig och allsidig SUV. Den är stilren med enkel och snygg interiör. Men lever den upp till Land Rovers beryktade terrängegenskaper?.

Test Land Rover Discovery Sport - snygg & smidig SUV

Biltester Land Rover Discovery Sport är en smidig och allsidig SUV. Den är stilren med enkel och snygg interiör. Men lever den upp till Land Rovers beryktade terrängegenskaper?


Nyheter

Biltester

ANNONS:

Miljö och teknik

Guider och tips