Biltester

Publicerad 2017-01-01

Vi testar bilar som är aktuella för dig som tjänstebilsförare.

Dela med dina vänner och kollegor

TEST - Kia Stinger V6 GT

Biltester Kia Stinger är en landsvägskryssare som erbjuder både prestanda och komfort och som gör resan till jobbet lite roligare.


Test - Volkswagen T-Roc

Biltester Nya Volkswagen T-Roc är en tuff kompaktsuv med attityd och oanade utrymmen. Ett mycket kallt Arvidsjaur bjöd T-Roc på utmanande iskörning. Fixade den lilla tuffingen biffen?


Test Mercedes E220d All-Terrain

Biltester En spännande testvecka går mot sitt slut och det är dags att lämna tillbaka Mercedes All-Terrain. Snö och is, dimma, regn och blixthalka. Dags för Mercan att bekänna färg.


Test Tesla Model S 75D & 100D

Biltester När Tesla Model S kom satte den ny standard för elbilar och skapade ett habegär hos många. Vad är det som gör Model S så speciell? Så här upplevde vi Tesla Model S 75D & 100D.


Test Hyundai IONIQ 3-i-1. 
Hyundai IONIQ är nu komplett! Vi har testat Hyundai IONIQ med alla tre drivlinorna. Hur fungerar de och vad är skillnaden? Vilken ska man välja?.

Test Hyundai IONIQ - Electric och Plug-in Hybrid

Biltester Hyundai IONIQ är nu komplett! Vi har testat Hyundai IONIQ med alla tre drivlinorna. Hur fungerar de och vad är skillnaden? Vilken ska man välja?


Test Volvo XC60 D5 och T5 - absolut säkraste bilen just nu!. 
Volvo XC60 är en helt ny bil. Många har hyllat den och tidigare modell blev en succé. Hur bra är nya XC60? Vi har synat den i sömmarna. Levde den upp till våra förväntningar? .

Test Volvo XC60 - säkraste bilen!

Biltester Volvo XC60 är en helt ny bil. Många har hyllat den och tidigare modell blev en succé. Hur bra är nya XC60? Vi har synat den i sömmarna. Levde den upp till våra förväntningar?


Test Mercedes X-Klass - pickupen med premiumkänsla. 
Mercedes X-Klass höjer ribban bland pickisarna. Med en kombination av pickisens klassiska fördelar, robust konstruktion och lyxig interiör tar man pickupen till nästa nivå. Men hur är den att köra?.

Test Mercedes X-Klass - pickisarnas Rolls Roys

Biltester Mercedes X-Klass höjer ribban bland pickisarna. Med en kombination av pickisens klassiska fördelar, robust konstruktion och lyxig interiör tar man pickupen till nästa nivå. Men hur är den att köra?


BMW 630d xDrive GT - lyx, komfort och enastående köregenskaper. 
Nya BMW 6-serien bjuder på generösa utrymmen, tidlös elegans och körglädje. Kan denna sedan utmana på tjänstebilsmarknaden? Vad talar för och emot?.

Test - BMW 630d xDrive Gran Turismo

Biltester Nya BMW 6-serien bjuder på generösa utrymmen, tidlös elegans och körglädje. Kan denna sedan utmana på tjänstebilsmarknaden? Vad talar för och emot?


Så bra är nya Renault Koleos?. 
Renault Koleos är en tuff och smidig SUV med överraskande bra fyrhjulsdrift. Vi testade den både på landsväg och i terräng. Hur är komforten och köregenskaperna? Höll Koleos måttet?.

Test - Renault Koleos - Hur bra är den?

Biltester Renault Koleos är en tuff och smidig SUV med överraskande bra fyrhjulsdrift. Vi testade den både på landsväg och i terräng. Hur är komforten och köregenskaperna? Höll Koleos måttet?