Test Volvo XC60 - säkraste bilen!

Test Volvo XC60 D5 och T5 - absolut säkraste bilen just nu!. 
Volvo XC60 är en helt ny bil. Många har hyllat den och tidigare modell blev en succé. Hur bra är nya XC60? Vi har synat den i sömmarna. Levde den upp till våra förväntningar? .

Biltester Volvo XC60 är en helt ny bil. Många har hyllat den och tidigare modell blev en succé. Hur bra är nya XC60? Vi har synat den i sömmarna. Levde den upp till våra förväntningar?


Test Mercedes X-Klass - pickupen med premiumkänsla. 
Mercedes X-Klass höjer ribban bland pickisarna. Med en kombination av pickisens klassiska fördelar, robust konstruktion och lyxig interiör tar man pickupen till nästa nivå. Men hur är den att köra?.

Test Mercedes X-Klass - pickisarnas Rolls Roys

Biltester Mercedes X-Klass höjer ribban bland pickisarna. Med en kombination av pickisens klassiska fördelar, robust konstruktion och lyxig interiör tar man pickupen till nästa nivå. Men hur är den att köra?


BMW 630d xDrive GT - lyx, komfort och enastående köregenskaper. 
Nya BMW 6-serien bjuder på generösa utrymmen, tidlös elegans och körglädje. Kan denna sedan utmana på tjänstebilsmarknaden? Vad talar för och emot?.

Test - BMW 630d xDrive Gran Turismo

Biltester Nya BMW 6-serien bjuder på generösa utrymmen, tidlös elegans och körglädje. Kan denna sedan utmana på tjänstebilsmarknaden? Vad talar för och emot?


Test - Renault Koleos - Hur bra är den?

Biltester Renault Koleos är en tuff och smidig SUV med överraskande bra fyrhjulsdrift. Vi testade den både på landsväg och i terräng. Hur är komforten och köregenskaperna? Höll Koleos måttet?


Dags att byta till vinterdäck

Guider och tips Nu börjar det bli hög tid att boka in ett däckbyte. Den första blixthalkan har redan slagit till och vintern är snart här. Har du koll på dina vinterdäck?


ŠKODA KODIAQ SCOUT en SUV rustad för vintern. 
Försäljningspremiär för nya ŠKODA KODIAQ SCOUT - en rymlig allkonstnär, rustad för vintern och redo att ta sig an de allra sämsta vägarna. .

ŠKODA KODIAQ SCOUT - som gjord för Sverige

Nyheter Försäljningspremiär för nya ŠKODA KODIAQ SCOUT - en rymlig allkonstnär, rustad för vintern och redo att ta sig an de allra sämsta vägarna.


Volvo V90 CC - bäst i test hos polisen. 
Tummen upp för Volvo V90 Cross Country som gjorde succé i polisens egna biltest och fick toppbetyg i två av fem tester. .

Volvo - När polisen själv får välja

Nyheter Tummen upp för Volvo V90 Cross Country som gjorde succé i polisens egna biltest och fick toppbetyg i två av fem tester.


Volkswagen Arteon - snygg, elegant och med mycket generösa utrymmen. 
Volkswagen Arteon är perfekt för dig som vill ha en femdörrars fastback som är djärv och snygg och har riktigt generösa utrymmen. Dessutom tror vi att det är en bil med hållbart värde. .

Test Volkswagen Arteon

Biltester Volkswagen Arteon är perfekt för dig som vill ha en femdörrars fastback som är djärv och snygg och har riktigt generösa utrymmen. Dessutom tror vi att det är en bil med hållbart värde.


MINI Cooper S E Countryman ALL4 är ingen subtil britt. 
MINIs nya Plug-in Hybrid är ingen subtil britt med ”afternoon tea-känsla”, snarare en tuff och robust bil som verkligen tar för sig och sticker ut. Levde MINIn upp till våra förväntningar?.

Test MINI Cooper S E Countryman ALL4

Biltester MINIs nya Plug-in Hybrid är ingen subtil britt med ”afternoon tea-känsla”, snarare en tuff och robust bil som verkligen tar för sig och sticker ut. Levde MINIn upp till våra förväntningar?