ANNONS:

ANNONS:

James Cordens Carpool Karaoke med Usher

James Cordens Carpool Karaoke - så här har du aldrig sett Usher. 
James Cordens Carpool Karaoke är en av tjänstebilsredaktionens favoriter. Här får du se kändisar som du aldrig sett dem förr. Här med Usher!.

Nyheter James Cordens Carpool Karaoke är en av tjänstebilsredaktionens favoriter. Här får du se kändisar som du aldrig sett dem förr. Här med Usher!


Nissan X-trail - en trevlig och robust bil för aktiv livsstil!. 
Nissan X-trail är en trevlig och prisvärd 7-sitsig crossover för dig som vill ha en bil som klarar av lite tuffare terräng, utan att den kostar skjortan. .

Nissan X-trail - en bil för den aktiva familjen!

Biltester Nissan X-trail är en trevlig och prisvärd 7-sitsig crossover för dig som vill ha en bil som klarar av lite tuffare terräng, utan att den kostar skjortan.


Test Fiat Tipo kombi - en funktionell och rymlig familjebil. 
Fiat Tipo kombi är en rymlig och funktionell familjebil i golfklassen. Här finns det gott om utrymme för både förare, passagerare och bagage..

Fiat Tipo - en rymlig och funktionell familjebil

Biltester Fiat Tipo kombi är en rymlig och funktionell familjebil i golfklassen. Här finns det gott om utrymme för både förare, passagerare och bagage.


Nya Mercedes X-Klass en pickis med premiumkänsla

Nyheter Nya Mercedes X-klass är en helt ny pick-up som kombinerar pickisens fördelar med komfort, design, körkänsla, säkerhet och klassens rymligaste flak.


Test - Nya Jeep Compass en kompromisslös SUV

Biltester Jeep Compass är en sofistikerad amerikan med bra väghållning, god komfort och många säkerhetsfunktioner. En stark utmanare i det extremt populära och växande segmentet kompaktsuvar.


Nya Nissan Qashqai får facelift och bättre köregenskaper!. 
Tjänstebilen var på plats vid testkörningen av Nya Nissan Qashqai som har fått tuffare utseende, ny interiör med hög detaljfinish, bättre köregenskaper, mer direkt styrning och fler nya tekniska funktioner som gör bilkörningen både tryggare och säkrare..

Nya Nissan Qashqai tuffare och bättre köregenskaper

Biltester Tjänstebilen var på plats vid testkörningen av Nya Nissan Qashqai som har fått tuffare utseende, ny interiör med hög detaljfinish, bättre köregenskaper, mer direkt styrning och fler nya tekniska funktioner som gör bilkörningen både tryggare och säkrare.


Kia Stonic - en helt ny crossover i ett mycket populärt segment!. 
Kia lanserar en ny crossover i det populära småsuvsegmentet. En bil som ska vara rolig att köra, med de senaste förarassistanssystemen och som kan personifieras efter smak och tycke..

Ny spännande minisuv från Kia!

Nyheter Kia lanserar en ny crossover i det populära småsuvsegmentet. En bil som ska vara rolig att köra, med de senaste förarassistanssystemen och som kan personifieras efter smak och tycke.


Test - Renault Captur får facelift och blir snyggare och säkrare. 
Tjänstebil behöver inte alltid betyda stor bil. Nya Captur är en liten bil med stora möjligheter och låga kostnader. Vi var på plats i Köpenhamn för testkörningen av Renault Captur..

Test nya Renault Captur - snyggare och säkrare!

Biltester Tjänstebil behöver inte alltid betyda stor bil. Nya Captur är en liten bil med stora möjligheter och låga kostnader. Vi var på plats i Köpenhamn för testkörningen av Renault Captur.


Att gå framåt genom back to basics. 
Renault hjälper företag med mer än bara bil - även tjänsterna är en viktig del av tjänstebilserbjudandet. Det handlar om att göra företagarens vardag enklare. Nu bjuder Renault på inspiration till alla i karriären, med uppmaningen att våga....

SPONSRAD ARTIKELAtt gå framåt genom back to basics

Nyheter Renault hjälper företag med mer än bara bil - även tjänsterna är en viktig del av tjänstebilserbjudandet. Det handlar om att göra företagarens vardag enklare. Nu bjuder Renault på inspiration till alla i karriären, med uppmaningen att våga...


Nyheter

Biltester

ANNONS:

Miljö och teknik

Guider och tips