TEST - Kia Stinger V6 GT

Kia Stinger - imponerande prestanda och komfort. 
Kia Stinger är en landsvägskryssare som erbjuder både prestanda och komfort och som gör resan till jobbet lite roligare. .

Biltester Kia Stinger är en landsvägskryssare som erbjuder både prestanda och komfort och som gör resan till jobbet lite roligare.


BMW lanserar en helt ny X4. 
Helt nya BMW X4 utmärker sig med individualitet, dynamik och innovation i stora doser. Nya X4 har blivit större fått förbättrade köregenskaper och toppmodernt förarsystem..

Helt nya BMW X4

Nyheter Helt nya BMW X4 utmärker sig med individualitet, dynamik och innovation i stora doser. Nya X4 har blivit större fått förbättrade köregenskaper och toppmodernt förarsystem.


Iskörning med tuffingen Volkswagen T-Roc. 
Nya Volkswagen T-Roc är en tuff kompaktsuv med attityd och oanade utrymmen. Ett mycket kallt Arvidsjaur bjöd T-Roc på utmanande iskörning. Fixade den lilla tuffingen biffen?.

Test - Volkswagen T-Roc

Biltester Nya Volkswagen T-Roc är en tuff kompaktsuv med attityd och oanade utrymmen. Ett mycket kallt Arvidsjaur bjöd T-Roc på utmanande iskörning. Fixade den lilla tuffingen biffen?


31 procent fler laddbara bilar

Nyheter Trenden är tydlig och allt fler väljer laddbara bilar. Vilken elbil respektive plug-in hybrid tror du har sålt mest?


Nya mobillagen 2018 ska få slut på rattsurfandet

Nyheter Den 1 februari träder den nya mobillagen i kraft. Tydligare regler ska få slut på rattsurfandet. Har du koll på vad som gäller?


Mercedes All-Terrain - när poängen är att va tuff i terrängen!. 
En spännande testvecka går mot sitt slut och det är dags att lämna tillbaka Mercedes All-Terrain. Snö och is, dimma, regn och blixthalka. Dags för Mercan att bekänna färg..

Test Mercedes E220d All-Terrain

Biltester En spännande testvecka går mot sitt slut och det är dags att lämna tillbaka Mercedes All-Terrain. Snö och is, dimma, regn och blixthalka. Dags för Mercan att bekänna färg.


Nissan e-NV200 - rymlig, mångsidig och längre räckvidd. 
Nya Nissan e-NV200 får ett större batteri med 60% längre räckvidd och mer hightech-funktioner och bättre anslutningsmöjligheter för det mobila kontoret..

Nya Nissan e-NV200 får 60% längre räckvidd

Yrkesbilen Nya Nissan e-NV200 får ett större batteri med 60% längre räckvidd och mer hightech-funktioner och bättre anslutningsmöjligheter för det mobila kontoret.


Snart kommer nya enklare besiktningsregler. 
Snart införs nya enklare besiktningsregler. Nu gäller det att vara uppmärksam så att man inte får körförbud på bilen. Har du koll på vad som gäller?.

Nya enklare besiktningsregler

Nyheter Snart införs nya enklare besiktningsregler. Nu gäller det att vara uppmärksam så att man inte får körförbud på bilen. Har du koll på vad som gäller?


Test - Tesla Model S 75D & 100D botade räckviddsångesten. 
När Tesla Model S kom satte den ny standard för elbilar och skapade ett habegär hos många. Vad är det som gör Model S så speciell? Så här upplevde vi Tesla Model S 75D & 100D..

Test Tesla Model S 75D & 100D

Biltester När Tesla Model S kom satte den ny standard för elbilar och skapade ett habegär hos många. Vad är det som gör Model S så speciell? Så här upplevde vi Tesla Model S 75D & 100D.