ANNONS:

ANNONS:

Miljö och teknik

Publicerad 2017-04-03

Dela med dina vänner och kollegor

Nya säkerhetsfunktioner ska göra nya XC60 ännu säkrare!

Miljö och teknik Nya Volvo XC60 som presenteras på motormässan i Geneve får nya säkerhetsfunktioner och nya förarassistanssystem som hjälper föraren att undvika faror och minska risken för kollisioner.


Framtiden för Nissan Leaf - Nissans vision för 2020

Miljö och teknik Är det här framtiden i bilindustrin? Nissan Leaf presenterar sin vision för 2020, se den här.


Subarus säkerhetssystem EyeSight räddar liv!

Miljö och teknik Subarus säkerhetssystem EyeSight har minskat olyckorna med nästan 60%! När systemet upptäcker en potentiell fara, varnar det föraren och bromsar även in om det behövs för att undvika en olycka.


Nissan, Champions League & det ultimata fotbollsspelet för bilen

Miljö och teknik Nissan Project Controller, ett fotbollsspel med fantastisk grafik som du kan spela i bilen. Inte som ett vanligt fotbollsspel utan något helt annat där händer och fötter måste vara synkade.


Högre komfort och miljövänligare bilkörning. 
DEFA tar bekvämligheten till nästa nivå, samtidigt som bilmotorn skonas från onödigt slitage. Det är inte bara mer miljövänligt, du blir en säkrare bilförare och du får en renare närmiljö..

Högre komfort och miljövänligare bilkörning

Miljö och teknik DEFA tar bekvämligheten till nästa nivå, samtidigt som bilmotorn skonas från onödigt slitage. Det är inte bara mer miljövänligt, du blir en säkrare bilförare och du får en renare närmiljö.


Jaguar vill förvandla vindrutan till tv-skärm. 
Varvtider, hastighet, bromspunkter och linje för optimal kurvtagning framför ögonen låter som något i ett tv-spel. Och i framtida Jaguar-modeller..

Jaguar vill förvandla vindrutan till tv-skärm

Miljö och teknik Varvtider, hastighet, bromspunkter och linje för optimal kurvtagning framför ögonen låter som något i ett tv-spel. Och i framtida Jaguar-modeller.


Apple vs Google i strid om framtidens bilar. 
Giganternas kamp. Om infotainment-systemen i framtidens bilar. Apple vs Google..

Apple vs Google i strid om framtidens bilar

Miljö och teknik Giganternas kamp. Om infotainment-systemen i framtidens bilar. Apple vs Google.


Volvon letar upp och betalar parkeringen. 
Trött på att leta efter parkeringsplatser och parkeringsautomater? Nu kan dessa besvärligheter vara ett minne blott. Volvo presenterar en Park & pay-lösning som letar upp parkeringsplatsen åt dig..

Volvon letar upp och betalar parkeringen

Miljö och teknik Trött på att leta efter parkeringsplatser och parkeringsautomater? Nu kan dessa besvärligheter vara ett minne blott. Volvo presenterar en Park & pay-lösning som letar upp parkeringsplatsen åt dig.


Supersnåla bilen bjuder på körglädje. 
PARIS. En supersnål bil som ändå bjuder på körglädje, det var målet när experterna på Peugeot Sport slog sina kloka huvuden ihop. Resultatet blev en experimentbil packad med udda lösningar..

Supersnåla bilen bjuder på körglädje

Miljö och teknik PARIS. En supersnål bil som ändå bjuder på körglädje, det var målet när experterna på Peugeot Sport slog sina kloka huvuden ihop. Resultatet blev en experimentbil packad med udda lösningar.


Nyheter

Biltester

ANNONS:

Miljö och teknik

Guider och tips