Guider och tips

Publicerad 2009-04-03

Dela med dina vänner och kollegor

Dags att byta till vinterdäck

Guider och tips Nu börjar det bli hög tid att boka in ett däckbyte. Den första blixthalkan har redan slagit till och vintern är snart här. Har du koll på dina vinterdäck?


Med tjänstebilen på semester - vad gäller?

Guider och tips Tjänstebilen på semestern? Vad gäller för dig och din bil? Har du rätt försäkring? Undvik att förmånsbeskattas i onödan och se till att även ditt lösöre i bilen är försäkrat.


Laga stenskottet så slipper du byta ruta!

Guider och tips Minsta stenskott kan bli väldigt stort. Glasbranschens förening tipsar om hur du kan laga stenskottet och slippa byta rutan för att skadan spricker.


Gärdesloppet bjuder på massor av skoj för både vuxna och små

Guider och tips Nu på söndag är det dags för Stockholms största Veteranbils-Event. Med start i Hagaparken beger man sig sedan i kortege ut mot Djurgårdsbrunnsängarna för Prins Bertil Memorial, lådbilsrace och festligheter.


Rent och fräscht i bilen!. 
Efter den här långa vintern med en massa slask kan det vara skönt att fixa till bilen både invändigt och utvändigt. Hur får man bort mat och saftfläckar från sätet och hur får man rena mattor? .

Rent och fräscht i bilen!

Guider och tips Efter den här långa vintern med en massa slask kan det vara skönt att fixa till bilen både invändigt och utvändigt. Hur får man bort mat och saftfläckar från sätet och hur får man rena mattor?


Så får ni en trygg bilresa på trafiktunga sportlovsvägar!. 
IF tipsar oss om hur vi på bästa sätt får en trygg bilresa till fjällen på sportlovet. Vad ska man tänka på och visste du att en flaska med grus i bilen kan hjälpa dig om du kört fast?.

Så får ni en trygg bilresa på trafiktunga sportlovsvägar!

Guider och tips IF tipsar oss om hur vi på bästa sätt får en trygg bilresa till fjällen på sportlovet. Vad ska man tänka på och visste du att en flaska med grus i bilen kan hjälpa dig om du kört fast?


Dags att byta däck!. 
Våren är här och nu är det hög tid att tänka på däckbyte, speciellt om man under vintern kört med dubbdäck. Har du koll på sommardäcken? .

Dags att byta däck!

Guider och tips Våren är här och nu är det hög tid att tänka på däckbyte, speciellt om man under vintern kört med dubbdäck. Har du koll på sommardäcken?


Tjocka vinterkläder kan vara farligt vid krock!. 
Tjocka, bylsiga vinterkläder kan äventyra barnens säkerhet vid en krock, det visar en undersökning som Folksam har gjort. Kombinationen tjocka vinterkläderna och bilbälten som inte sitter åt ordentligt kan få förödande konsekvenser. .

Tjocka vinterkläder kan vara farligt vid krock!

Guider och tips Tjocka, bylsiga vinterkläder kan äventyra barnens säkerhet vid en krock, det visar en undersökning som Folksam har gjort. Kombinationen tjocka vinterkläderna och bilbälten som inte sitter åt ordentligt kan få förödande konsekvenser.


6 tips för säkrare vinterkörning från SBM försäkring. 
Just nu svänger temperaturen från plusgrader till minusgrader och ena sekunden är det snöblandat regn och i nästa sekund så fryser det på och det blir både halkigt och moddigt. Här får ni 6 tips från SBM försäkring för säkrare vinterkörning..

6 tips för säkrare vinterkörning från SBM försäkring

Guider och tips Just nu svänger temperaturen från plusgrader till minusgrader och ena sekunden är det snöblandat regn och i nästa sekund så fryser det på och det blir både halkigt och moddigt. Här får ni 6 tips från SBM försäkring för säkrare vinterkörning.